Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ο Κασιδιάρης χτυπώντας την Κανέλλη ακολουθούσε απλά τον αρχηγό του

Αιφνιδιάστηκε κανείς; Όποιος αιφνιδιάστηκε απλά ήταν εκτός πραγματικότητας. Απλά δεν είχε καταλάβει για τι πράγμα μιλούσαμε: για νεοναζί φασίστες! Το παρακάτω βίντεο έχει και τα μετά που συνέβησαν στο στούντιο και επιλογές από άλλες εκπομπές:


Η Χρυσή Αυγή επικροτεί ανάλογες ενέργειες βίας. Ο ξυλοδαρμός μπροστά και εκτός κάμερας δείχνει την αποφασιστικότητα και την αρρενωπότητα των αυτόκλητων τιμωρών. Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο με το Μιχαλολιάκο που πετάει καρύδα (ό,τι βρήκε μπροστά του) κατά του Κολλάτου στην εκπομπή Ζούγκλα το 1998.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pFg4QJiRstk#t=158s

Η οργάνωση κάθε άλλο παρά καταδίκασε την ενέργεια του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη. Η ανακοίνωσή τους καταλήγει ως εξής:

"Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο  μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…"

ΑΙΣΧΟΣ!

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ!!

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε ένα σχόλιο ή στείλε κάτι ενδιαφέρον που διάβασες για τη Χρυσή Αυγή και το νεοναζισμό στην Ελλάδα